Χρειάζονται οι γάτες στις τροφές τους ωμέγα-3;

Οι γάτες χρειάζονται αρκετή ποσότητα με ωμέγα-3 λιπαρά οξέα. Χρειάζονται στην πραγματικότητα για τον ίδιο λόγο που χρειαζόμαστε και εμείς; Τα ωμέγα-3 λιπαρά οξέα στη διατροφή τους, τους κάνουν καλό στην καρδιά, το νευρικό τους σύστημα και τις αρθρώσεις τους. Διατηρεί επίσης το δέρμα τους υγιές και το τρίχωμά τους λαμπερό. Έχω ερευνήσει αρκετά ένα κομμάτι τον τομέα των ωμέγα-3. Δεν θα τα βρείτε στα τρόφιμα των σκύλων, τα σκυλιά δεν τρώνε τα ψάρια, αλλά οι γάτες τα τρώνε.
Η τροφή της γάτας σας θα είναι πλήρης μόνο εάν περιέχει ωμέγα-3 όπως ο σολομός, ο τόνος, ή οποιαδήποτε άλλα λιπαρά ψάρια.

Οι περισσότερες από τις γάτες τρώνε τα τρόφιμα που δεν περιέχουν μόνο ψάρια.

 Υπάρχουν γάτες που δεν προτιμούν καθόλου τα ψάρια, ανιθέτως, προτιμούν ένα τηγανιτό κοτόπουλο, ή οτιδήποτε άλλο που δεν έχει καμία σχέση με τη διατροφή τους.

Οι γάτες είναι πεισματάρες. Θέλουν αυτό που θέλουν, όπως ένα μικρό παιδί. 

Μπορείτε να αγοράσετε ωμέγα-3 λιπαρά σε μορφή κάψουλας που περιέχει 223mg ωμέγα-3. Οι κάψουλες φτιάχνονται από το ιχθυέλαιο. Δώστε στη γάτα σας μία κάψουλα από ιχθυέλαιο μία φορά την ημέρα, αν δεν του αρέσουν τα ψάρια.

Αν σας εξυπηρετήσει αυτή η μέθοδος για τη διατροφή τους, είναι βέβαιο ότι θα ενισχυθεί το ανοσοποιητικό τους σύστημα. Με μια συχνή δόση ωμέγα-3, ελπίζουμε ότι η γάτα σας θα ζήσει περισσότερα υγιή χρόνια.

Ελέγξτε τα τρόφιμα της γάτας σας και δείτε αν περιέχουν αρκετό ωμέγα-3.
Θα εκπλαγείτε!

 

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...