Δημιουργήστε το σωστό περιβάλλον για ένα καλό σεξ με μία γυναίκα!

Αυτό που έχω διαπιστώσει, είναι πως ένας άντρας, έχει στο μυαλό του το σεξ, 24 ώρες το 24ωρο, ακόμα και όταν κοιμάται (αυτό μπορώ να το φανταστώ). Από την άλλη πλευρά, μια γυναίκα, μπορεί να είναι ένα εντελώς διαφορετική σε αυτό το παιχνίδι. Αν σας είναι δύσκολο να προσελκύσετε μια γυναίκα για να κάνετε σεξ μαζί της, τότε πρέπει τις περισσότερες φορές να καταβάλετε μεγάλη προσπάθεια.
Υπάρχει ένας τρόπος για να ρυθμίσετε την κατάσταση, έτσι ώστε αυτή να μην το πάρει προσβλητικά και να μπορέσετε να φτάσετε στον στόχο σας.


 Ένα κοινό πρόβλημα που έχουν όλοι οι άνδρες, όταν πρόκειται να διεκδικήσουν σεξουαλικά μία γυναίκα, είναι, ότι αυτό που έχουν στο μυαλό τους, είναι και ο σωστός τρόπος για να το πετύχουν. Πού είναι το πρόβλημα λοιπόν; Απλά στο ότι οι γυναίκες δεν λειτουργούν με τον ίδιο τρόπο όπως και οι άνδρες. Και αν σκέφτεστε μόνο τον εαυτό σας και όχι το πρόσωπο που θέλετε να προσελκύσετε, τότε είστε σε μειονεκτική θέση.

Εδώ είναι μερικές συμβουλές για το πώς θα καταφέρετε με τον καλύτερο τρόπο να πείσετε μία γυναίκα να κάνει σεξ μαζί σας:

1) Μην λούζεστε με ότι κολόνια βρίσκετε μπροστά σας.

Όσο παράξενο και αν σας φανεί, όταν βάζετε μεγάλη ποσότητα από κολόνιες, ή και από μία μόνο κολόνια, αυτό μπορεί να οδηγήσει τα πράγματα προς τη λάθος κατεύθυνση αρκετά γρήγορα. Πάρτε μερικές καλές κολόνια, ζητώντας τη γνώμη μιας γυναίκας για το αν έχει ωραίο άρωμα ή όχι και χρησιμοποιείστε πολύ λίγο - ιδιαίτερα αν είναι και δυνατή. Κάντε μία καλή παρουσία, με ένα καλό ντύσιμο, όχι απαραίτητα να ντυθείτε σαν γαμπρός.

2) Ενεργοποιήστε τη ρομαντική σας γοητεία και μιλήστε με ωραίο τρόπο - Το εκτιμούν ιδιαίτερα οι γυναίκες.

Τα προκαταρκτικά είναι η βάση του παιχνιδιού, αλλά τα ερωτικά παιχνίδια είναι εξίσου σημαντικά, καθώς δείχνουν και τον τρόπο με τον οποίο τις αγγίζεις. Μάθετε πώς να μιλάτε ρομαντικά και να βγάζετε έναν αισθησιακό ήχο. Χρησιμοποιήστε λέξεις που θα της αρέσουν, ενώ αν προτιμάει κάτι διαφορετικό να ακούσει, μην διστάσετε να της το πείτε. Πάντως καλό θα ήταν να είστε πιό προσεχτικός στις εκφράσεις σας.

3) Δημιουργήστε το σωστό περιβάλλον για σεξ.

Μερικές γυναίκες προτιμούν να κάνουν σεξ στο πίσω κάθισμα του αυτοκίνητου, πίσω από ένα μπαρ ή στις τουαλέτες, αλλά οι περισσότερες όχι (μην γελιέστε ότι μπορεί να συμβαίνει με όλες, επειδή το είδατε σε ένα βίντεο ή σε μία ταινία). Για τις περισσότερες γυναίκες, αν θέλετε να τις γοητεύσετε και εν τέλει να κάνετε σεξ μαζί τους, τότε πρέπει να επιλέξετε το κατάλληλο περιβάλλον. Φτιάξτε πιό ωραίο τον χώρο στην κρεβατοκάμαρά σας, ανάψτε μερικά κεριά και βεβαιωθείτε ότι τα σεντόνια στο κρεβάτι που έχετε, είναι καθαρά και άνετα .

Είναι τα πιό βασικά πράγματα για μία καλή αρχή, που θα σας βοηθήσουν να καταφέρετε με την γοητεία σας και τον όμορφο χαρακτήρα σας, μία γυναίκα να κάνει σεξ μαζί σας. Μην ξεχνάτε, πως οι γυναίκες είναι πανέξυπνες και θα καταλάβουν αμέσως, όταν προσποιηθείτε πως είστε κάποιος άλλος. Να είστε ο εαυτός σας!  

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...