Στείλτε λουλούδια για την επέτειό σας

Κάθε χρόνο, η επέτειος του γάμου τους για τους περισσότερους άνδρες, είναι μία δύσκολη μέρα που δεν θέλουν να θυμούνται (σύμφωνα με έρευνα). Εξαιτίας αυτού, τα συναισθήματα συνήθως είναι άσχημα, αφού την τελευταία στιγμή θυμούνται την επέτειό τους. Υπάρχει όμως τρόπος τρόπος να αποφευχθεί αυτό το πρόβλημα;

Δείτε μερικά απλά πράγματα:


 1ον: Κάντε μία μικρή λίστα για το τί θέλετε να κάνετε την ημέρα αυτή με την σύζυγό σας και τι θα θέλατε να της αγοράσετε. Βρείτε χρόνο για να το οργανώσετε και σημειώστε την ημερομηνία κάπου που να μην υπάρχει περίπτωση να την ξεχάσετε. 

2ον Ψάξτε μερικά καλά μαγαζιά με λουλούδια για να έχετε διάφορες επιλογές που θα είναι στη διάθεσή σας. Υπάρχουν ανθοδέσμες που έχουν πολύ καλές προσφορές και μερικές φορές, προσφέρουν και ένα επιπλέον δώρο για το αγαπημένο σας πρόσωπο.

3ον: Αφού βρείτε από που θα αγοράσετε λουλούδια, πείτε στον υπεύθυνο του καταστήματος, τη διεύθυνση, την ημέρα και την ώρα που θα θέλατε να στείλει τα λουλούδια στην αγαπημένη σας. Αυτό θα σας απαλλάξει από το άγχος της τελευταίας στιγμής.

4ον: Θυμηθείτε ότι, η ημέρα της επετείου σας πρόκειται να είναι ιδιαίτερα ξεχωριστή από τις υπόλοιπες ημέρες και φυσικά δεν θα την ξεχνάτε για τα επόμενα χρόνια, όσο απασχολημένος ή ακόμα και αφηρημένος και αν είστε.

Αυτά είναι τα πιό απλά πράγματα που μπορούμε να σας πούμε για το πως θα θυμηθείτε να αγοράσετε λουλούδια και να τα στείλετε στη σύντροφό σας.

Να ξέρετε ότι κάτι τέτοιες λεπτομέρειες τις προσέχουν πάρα πολύ οι γυναίκες.  

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...