Αποκτήστε μεγαλύτερες φυσικές βλεφαρίδες

Για πάρα πολλά χρόνια οι γυναίκες, έχουν χρησιμοποιήσει όλων των ειδών τις μεθόδους για να αποκτήσουν όμορφες βλεφαρίδες, όπως ψεύτικες βλεφαρίδες και μάσκαρα. Άλλα καλλυντικά υπόσχονται τόνωση των βλεφαρίδων. Οι μεγάλες βλεφαρίδες είναι κάτι σαν σύμβολο ομορφιάς για μία γυναίκα. Οι βλεφαρίδες στις γυναίκες, συνήθως έχουν μικρότερο μεγέθος από ό,τι στους άνδρες.


Κανείς δεν διαφωνεί ότι τα όμορφα μάτια αποτελούν είναι ένα σημαντικό προσόν για ένα όμορφο πρόσωπο. Οι μακριές βλεφαρίδες τονώνουν και βελτιώνουν περισσότερο την εικόνα των ματιών. Επίσης, προστατεύουν τα ευαίσθητα μάτια και από τις βρωμιές. 

Αλλά αν θέλετε να έχετε μεγάλες βλεφαρίδες με φυσικό τρόπο, μπορείτε να δοκιμάσετε μερικά κόλπα.

1. Όσο και να σας φαίνεται περίεργο, η καλή διατροφή, παίζει σημαντικό ρόλο, για να έχετε μεγάλες και φυσικές βλεφαρίδες. Χωρίς τη σωστή διατροφή, θα σταματήσουν να αυξάνονται οι τρίχες στο σώμα σας και αυτό θα έχει σαν αποτέλεσμα, να μην μεγαλώνουν και οι βλεφαρίδες. 

2. Εφαρμόστε πάνω τους φυσικά λιπαντικά, όπως ελαιόλαδο ή βαζελίνη, για να γίνουν πιό ισχυρές οι βλεφαρίδες σας. Βάλτε τα φυσικά αυτά λιπαντικά στις βλεφαρίδες σας το βράδυ και το πρωί ξεπλύνετέ τις καλά .

3. Εφαρμόστε λάδι με βιταμίνη Ε, με ένα καθαρό πινέλο για τις βλεφαρίδες.

4. Χτενίστε τις βλεφαρίδες, με ένα ειδικό βουρτσάκι, τακτικά.

Να σημειώσουμε πως υπάρχουν και ορισμένα προϊόντα στην αγορά, που από κλινικές δοκιμές που έχουν γίνει σε εργαστήρια, έχει αποδειχθεί ότι παρουσιάζουν τα εξής αποτελέσματα:

* 55% αύξηση του μήκους των βλεφαρίδων μετά τη χρήση τους και για 4 εβδομάδες.
* Ενώ μερικοί έμπειροι δοκιμαστές υποστηρίζουν πως η αύξηση του μήκους των βλεφαρίδων φτάνει και το 82%.

Αν και τα αποτελέσματα δεν είναι μόνιμα, ίδια με τους φυσικούς τρόπους που αναφέραμε πιό πάνω, με τη συνεχόμενη χρήση αυτών των προϊόντων, θα καταφέρετε να διατηρήσετε την κατάλληλη εμφάνιση που θέλετε για τις βλεφαρίδες σας, χρησιμοποιώντας τα, 2-3 φορές την εβδομάδα ή και περισσότερο μετά την αρχική χρήση, που είναι 4-8 εβδομάδες.

Συμβουλή: Δεν πρέπει να κοιμάστε με τη μάσκαρα ή οποιοδήποτε μακιγιάζ χρησιμοποιείτε, γιατί αυτό θα αποδυναμώσει τις βλεφαρίδες και θα υπάρχει κίνδυνος να σπάσουν.  

2 σχόλια:

Efthimia Deligiannidis είπε...

http://www.dlux.gr/grandelash-el/ Για πλούσιες φυσικές σκούρες βλεφαρίδες

κουλα γερου είπε...

Μπορω να αγγιζω τις βλεφαριδες και να γινονται πυκνες και μακριες.Η ικανοτητα μου αυτη αναφερεται σε τηλεοπτικο προγραμμα στα βιντεο κουλα γερου.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...