Με απατάει ο/η σύντροφός μου. Τι να κάνω;

Ανακαλύψατε ότι η φίλη σας, σας απατάει; Μήπως αυτό σημαίνει ότι θα πρέπει απλά να εγκαταλείψετε τη σχέση αυτή;


 Για να μην βρεθείτε σε δυσκολότερη κατάσταση από αυτή που είστε ήδη, θα πρέπει να πάρετε γρήγορα μία απόφαση. Αυτό δεν σημαίνει πως θα είναι και η σωστή, εάν κάνετε το λάθος και δεν της δώσετε την ευκαιρία να σας εξηγήσει γιατί το έκανε. Απλά, αυτό που είναι σίγουρο είναι ότι θα έχετε πλέον ψυχρανθεί.

 Επιπλέον, κατά τη διάρκεια της περιόδου που βρίσκεστε σε αυτή τη φάση, μπορείτε να εξετάσετε λίγο καλύτερα τα πράγματα και να δείτε αν αξίζει να δώσετε μια δεύτερη ευκαιρία ή αν θα ήταν καλύτερα να το σταματήσετε εδώ και να αρχίσετε να ψάχνετε για μία νέα σχέση. Μία καλή μέθοδος, είναι να την αφήσετε, για να καταλάβετε αν θα το επαναλάβει. Όταν λέμε να την αφήσετε, εννοούμε να μην την χωρίσετε αμέσως, αλλά να κρατάτε μία σχετική απόσταση.

Συνήθως, αν δεν υπάρχουν παιδιά, η απόφαση είναι αρκετά σαφής. Η απάτη είναι αρκετά συχνό σημάδι και δείχνει ότι τα πράγματα δεν πάνε και πολύ καλά και είναι καιρός να προχωρήσετε τη ζωή σας με ένα άλλο άτομο. Όμως, στην περίπτωση που έχετε παιδιά, τις περισσότερες φορές, οι πιό πολλοί χωρίζουν και δίνουν όλη τους την προσοχή στα παιδιά τους. Πολλά παιδιά επίσης, που είναι και σε μεγαλύτερη ηλικία, αισθάνονται υπεύθυνα για αυτό που συμβαίνει, πράγμα το οποίο δεν ισχύει καθόλου. Κάποιες φορές, περιμένουν να δουν αν αυτό θα επαναληφθεί από τη μεριά της συντρόφου/συζύγου του πατέρα τους.
Είναι ένα ζήτημα που χρήζει ιδιαίτερης προσοχής.

Τι πρέπει να κάνετε;

Στο τέλος, μόνο εσείς μπορείτε να πάρετε την απόφαση σχετικά με το τι θα κάνετε με τη γυναίκα αυτή που σας απάτησε. Το μόνο πράγμα που μπορώ να προτείνω είναι πραγματικά να σκεφτείτε τι θα σημαίνει αν μείνετε και συμπεριφέρεστε σαν να μην συνέβει τίποτα. Πάντως η πιό συνηθισμένη περίπτωση σε αυτό το θέμα, είναι ότι αν το έκανε μία φορά, γιατί να μην προσπαθήσει να το ξανακάνει;  

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...