Η τέχνη του φλερτ - Συμβουλές για τα κορίτσια

Το φλερτ έχει και αυτό την τέχνη του. Σήμερα υπάρχουν τόσα πολλά πράγματα από τα οποία μπορείτε να μάθετε διάφορα για το φλερτ, όπως τα τηλέφωνα, οι υπολογιστές και τα βίντεο chat που βοηθούν τους ανθρώπους να μαθαίνουν περισσότερα και να επικοινωνούν πιό γρήγορα και αποτελεσματικά.

Έχει διαπιστωθεί ότι οι άνδρες και οι γυναίκες αντιλαμβάνονται λάθος μερικές φορές, το πως σκέφτεται ο ένας για τον άλλον, που σημαίνει, πως αυτά που θέλουν να δείξουν ή να πουν, μπορεί και να παρερμηνευτούν. 


Επομένως, πάμε να δούμε τους τρόπους επικοινωνίας, που εδώ, αφορούν μόνο τις γυναίκες και πως θα προσεγγίσουν έναν άνδρα, πώς θα τον φλερτάρουν και πως θα μπορέσουν να επικοινωνήσουν γενικά μαζί του.

Θα εστιάσουμε στην αποστολή των γραπτών μηνυμάτων, που είναι ένας τρόπος επικοινωνίας. Θα συμφωνήσετε ότι η αποστολή γραπτών μηνυμάτων, είναι πραγματικά ευκολότερος τρόπος επικοινωνίας για τις γυναίκες που είναι ντροπαλές. Ειδικά αν σας αρέσει κάποιος, θα αποκτήσετε θάρρος σχετικά πιό εύκολα. Να μην δείχνετε ότι είστε πάντα διαθέσιμη και απελπισμένη, γιατί θα θέλουν να "παίξουν" κατά κάποιο τρόπο μαζί σας, όχι όλοι, αλλά οι περισσότεροι θα το κάνουν. Θα πρέπει να τους προκαλέσετε με τέτοιο τρόπο, ώστε όχι μόνο να μην δείχνετε και η ευκολότερη περίπτωση, αλλά να τους κάνετε να σας κυνηγήσουν κιόλας. 

Όταν μιλάμε για γραπτά μηνύματα, αυτό δεν σημαίνει πως θα πρέπει να αρχίσετε να τους "βομβαρδίζετε" συνεχώς με διάφορα μηνύματα, για να τους προσελκύσετε. Να του δώσετε να καταλάβει πως, θα πρέπει να αποφασίσει τί θέλει και τί όχι. Να μην είστε πάρα πολύ προβλέψιμη στα μηνύματα, γιατί αυτό "σκοτώνει" τη συγκίνηση για φλερτ. Αφήστε τον να είναι περίεργος. Οι άνδρες θέλουν να γνωρίζουν και να μαθαίνουν περισσότερα για εσάς σε αυτές τις περιπτώσεις (όταν δηλαδή δεν είστε προβλέψιμες). 

Μία άλλη τεχνική του φλερτ, έχει να κάνει με το τί θέλετε εσείς να συζητήσετε μέσω μηνυμάτων ή μέσω τηλεφώνου. Θα πρέπει να είστε χαλαρή και διασκεδαστική. Οι άνδρες δεν τα πάνε και πολύ καλά με τα γραπτά μηνύματα το τηλέφωνο, γι'αυτό, βρείτε την ώρα που θα μπορεί να απαντάει στα μηνύματά σας και στείλτε του καθημερινά την ίδια περίπου ώρα. Να είστε σίγουρη πως αν ενδιαφέρεται, θα τρέξει για να σας απαντήσει.

Νωρίς το πρωί ή αργά το βράδυ είναι η καλύτερη στιγμή για να ξεκινήσετε μια συνομιλία. Τα σύντομα γραπτά μηνύματα πολλές φορές μπορούν να είναι και εντελώς λάθος. Μην βρίζετε και μην χρησιμοποιείτε χυδαία γλώσσα. Μπορεί να δείτε το ενδιαφέρον του για σας να χάνετε. Όσο για τα αστεία, είναι ένα καλό ξεκίνημα για να φλερτάρετε.  

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...