Με ποιούς τρόπους θα κερδίσετε την εμπιστοσύνη κάποιου;

Θέλετε να μάθετε πώς θα μπορέσει κάποιος να σας εμπιστευθεί (ή να κερδίσετε και πάλι την εμπιστοσύνη του); Αυτό το άρθρο σας δείχνει 4 απλά βήματα για να κερδίσει κάποιος την εμπιστοσύνη οποιουδήποτε.


 Αν θέλετε να ξέρετε πώς να καταφέρετε κάποιον ώστε να σας έχει εμπιστοσύνη, τότε έχω καλά νέα για σας. Εάν θέλετε ακριβώς να κερδίσετε την εμπιστοσύνη κάποιου για πρώτη φορά, τότε να ξέρετε ότι είναι εύκολο να το κάνετε.

 Αλλά εάν έχετε χάσει με κάποιο τρόπο την εμπιστοσύνη κάποιου και τώρα ελπίζετε να την ξανακερδίσετε, αυτό είναι ένα άλλο θέμα. Παρ'όλα αυτά, θα εξετάσουμε και τις δύο καταστάσεις σε αυτό το άρθρο.

Αν θέλετε να κάνετε κάποιον να σας εμπιστευθεί (ή να κερδίσετε και πάλι την εμπιστοσύνη του), εδώ είναι 4 απλά βήματα που θα σας βοηθήσουν.

Βήμα 1ο: Να είστε ειλικρινής.

Το πρώτο βήμα για το πώς να κερδίσετε την εμπιστοσύνη κάποιου είναι να είστε ειλικρινής από την αρχή. Μην κρύβετε ή μην επιχειρήσετε κάτι που θα μπορούσε να θέσει σε κίνδυνο τη σχέση σας με το άτομο που σας ενδιαφέρει.

Για παράδειγμα, εάν είστε κάποιος που καθυστερεί γενικά σε μία συνάντηση ή ραντεβού, είναι σημαντικό να ενημερώσετε το άτομό αυτό, ώστε να μην αμφιβάλλει. Το πρώτο ραντεβού ή συνάντηση, βέβαια, μπορεί να μην είναι η καλύτερη στιγμή! Αλλά εάν του/της έχετε ήδη πει αρκετές ημερομηνίες για συνάντηση και θέλετε να κερδίστετε αυτό το πρόσωπο, τότε θα πρέπει να βρείτε έναν τρόπο για να είστε αυτό που λέμε "εγγλέζος" στο ραντεβού σας.

Βήμα 2ο: Κρατήστε μία προσωπική σας ατζέντα.

Μία αντζέντα πάντα είναι σημαντική, τόσο για εσάς, όσο και για το άτομο που γνωρίζει ότι την έχετε, γιατί αυξάνεται σημαντικά τόσο α αξία, όσο και η αξιοπιστία σας στα μάτια τους. .

Βήμα 3ο: Κρατήστε τον λόγο σας.

Εάν έχετε ήδη χάσει την εμπιστοσύνη κάποιου, τότε θα πρέπει να την ξανά κερδίσετε πίσω, κρατώντας το λόγο σας. Σταματήστε να κάνετε πράγματα μόνο και μόνο επειδή είστε απελπισμένοι, νομίζοντας ότι έτσι, θα κάνετε κάποιον να σας εμπιστευτεί πάλι.

Εάν δεν πραγματοποιήσετε μία υπόσχεση, το μόνο που θα καταφέρετε είναι, να κάνετε τα πράγματα χειρότερα. Μιλήστε ξεκάθαρα στο άτομο που σας ενδιαφέρει και πείτε του ακριβώς τι σας συμβαίνει. Αλλά πραγματικά όμως! Θα δείτε ότι θα σας κάνει να νιώσετε πολύ καλύτερα, από το να τον/την "στήνετε" συνέχεια.

Βήμα 4ο: Να έχετε υπομονή.

Η εμπιστοσύνη δεν είναι κάτι που κερδίζεται από την μία μέρα στην άλλη. Αν θέλετε να ξέρετε πώς θα κάνετε κάποιον να σας έχει εμπιστοσύνη και πάλι, θα πρέπει να του δώσετε χώρο και χρόνο.

Αφήστε τα πράγματα να εξελιχθούν σιγά σιγά με τον χρόνο. Καμιά φορά μπορεί να συμβεί πιό γρήγορα, αλλά εάν ένα άτομο χρειάζεται ακόμη χρόνο, τότε καλύτερα να του τον δώσετε.

Τώρα που πήρατε μία ιδέα για το πως θα κερδίσετε πάλι την εμπιστοσύνη κάποιου, ας ελπίσουμε πως θα το κάνετε και πράξη. 

Μακάρι να το πετύχετε!!!  

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...