Προσοχή με τις πιστωτικές κάρτες

Στις μέρες μας όλοι γνωρίζετε ότι είναι πάρα πολύ δύσκολο, οι τράπεζες να χορηγήσουν πιστωτικές κάρτες, αλλά υπάρχουν και περιπτώσεις που αυτό είναι εφικτό.

Σκεφτείτε προσεκτικά πριν κάνετε οποιαδήποτε κίνηση, γιατί αυτό θα σας βάλει σε μία διαδικασία χρέωσης ακόμα και χιλιάδων ευρώ.
Ακόμα και στις μέρες αυτές τις δύσκολες, υπάρχουν αυτά τα διαφημιστικά φυλλάδια, που συνήθως έχουν πιό ευνο'ι'κές τιμές. Κυκλοφορούν κάποια, βέβαια πιό σπάνια με τα προηγούμενα χρόνια.

Εδώ είναι μερικοί τρόποι για το πώς θα μπορέσετε να κάνετε μία καλύτερη επιλογή:

 1) Διαβάστε το φυλλάδιο που συνοδεύει την αίτηση - προσεκτικά - πριν από την ολοκλήρωση οποιασδήποτε εφαρμογής μιάς πιστωτικής κάρτας. Μην δελεάζεστε από την προσφορά ενός δωρεάν φαγητού ή ποτού χωρίς να γνωρίζετε τους όρους. 


2) Κερδίστε χρόνο στο να ερευνήσετε εις βάθος ποιά τράπεζα σας κάνει την καλύτερη διαπραγμάτευση πιστωτικών καρτών. Υπάρχουν τράπεζες που έχουν πιό ευνο'ι'κούς όρους ως προς τη δόση και την αποπληρωμή μιάς πιστωτικής κάρτας.

3) Σκεφτείτε πολύ προσεκτικά τον λόγο για τον οποίο χρειάζεστε την πιστωτική κάρτα. Δεν είναι καλή ιδέα να χρησιμοποιεί κάποιος την πιστωτική του κάρτα για να πληρώσει ένα ποτό, μία πίτσα και τα ρούχα του κάθε μήνα, εκτός και αν μπορεί να πληρώνει κανονικά τις δόσεις του.

4) Να προσέχετε ποιό θα είναι το μηνιαίο επιτόκιο για την πιστωτική σας κάρτα, για να μην εκπλαγείτε όταν θα έρθει ο λογαριασμός στο τέλος του μήνα και όπως αναφέραμε παραπάνω, ανεξάρτητα από το είδος της κάρτας που χρησιμοποιείτε, φροντίστε να πληρώνετε κάθε μήνα εγκαίρως τις δόσεις σας, για να αποφεύγονται οι περιττές επιβαρύνσεις από τις καθυστερημένες οφειλές.

Αν και από πληροφορίες που είχαμε, οι τράπεζες πλέον, θα δίνουν πιστωτικές κάρτες με πολύ αυστηρά κριτήρια. Έχει μειωθεί στο ελάχιστο αυτή η ενέργεια από τα πιστωτικά ιδρύματα.
 

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...