Οι καλύτερες πόλεις της Αμερικής για να μείνεις

Στη σημερινή οικονομία, δεν είναι πάντα εύκολο να προσδιοριστεί ο τόπος όπου εσείς και η οικογένειά σας θα πρέπει να ζήσετε.


 Υπάρχουν παράγοντες που πρέπει να εξεταστούν, όπως ο πληθυσμός, η εγκληματικότητα και η ανεργία, είναι οι πιό σημαντικοί παράγοντες που θα πρέπει κάποιος να εξετάσει πρώτα. Είτε ψάχνει κάποιος την πόλη για να κάνει μία αλλαγή στη ζωή του ή θέλει να μετακομίσει λόγω της εργασίας του, έχουμε φτιάξει έναν κατάλογο των κορυφαίων πόλεων, όπου θα μπορέσει να μείνει.

 1. Λούισβιλ, Κολοράντο. Αν αγαπάτε τα βουνά και ψάχνετε για ένα ήσυχο και ασφαλές περιβάλλον, τότε αυτή η πόλη είναι ιδανική για εσάς. Το CNN Money το κατατάσσει στη νούμερο 1 καλύτερη πόλη για να ζήσει κάποιος. Έχει το χαμηλότερο ποσοστό εγκληματικότητας από όλες τις άλλες πόλεις του Κολοράντο και το ποσοστό ανεργίας βρίσκεται στο 6,3%. Οι θέσεις εργασίας είναι πολλές, από την αεροδιαστημική βιομηχανία μέχρι και την υγειονομική περίθαλψη. Τα επιτόκια των ενυπόθηκων δανείων επίσης έχουν μείνει σταθερά από το 2005.2. Μίλτον, Μασαχουσέτη. Βρίσκεται σε όλη την Ανατολική Ακτή και είναι προάστιο της Βοστώνης. Οι τιμές των κατοικιών έχουν μείνει επίσης σταθερές από το 2005 και το ποσοστό ανεργίας είναι κάτω από τον εθνικό μέσο, με αποτέλεσμα αυτή η πόλη να είναι ιδιαίτερα αξιόλογη. Το σχολικό της σύστημα, αξιολογήθηκε σαν ένα από τα καλύτερα και τα άτομα που αναζητούν εργασία μπορούν να βρούν κοντά στη Βοστώνη.3. Λίσμπουργκ, Βιρτζίνια. Ταξιδεύοντας πιο κάτω θα βρείτε αυτή την πόλη, η οποία βρίσκεται κοντά στα σύνορα του Μέριλαντ. Για όσους επιθυμούν να εργαστούν στην Ουάσιγκτον, αλλά δεν θέλουν να ζουν στην πόλη, αυτή η πόλη είναι το ιδανικότερο μέρος. Το ποσοστό ανεργίας βρίσκεται στο 4,1%.4. Χάνοβερ, New Hampshire. Κρατώντας χαμηλά τα ποσοστά ανεργίας, αυτή η μικρή πόλη είναι το μέρος όπου βρίσκεται το διάσημο Κολέγιο του Dartmouth. Εάν έχετε σκοπό να εργαστείτε στο κολέγιο ή στο ιατρικό κέντρο, τότε αυτή η πόλη είναι ιδανική για εσας. 5. Φάρμινγκτον, Γιούτα. Η πόλη αυτή βρίσκεται κοντά στο Salt Lake City και τα άτομα που αναζητούν εργασία μπορούν να βρούν σε μεγάλες δουλειές της πόλης, ενώ κατοικούν σε μια μικρότερη πόλη. Αυτή η πόλη μπορεί να υπερηφανεύεται για την χαμηλότερη φορολογία από μερικές πόλεις που αναφέραμε στη λίστα μας.Υπάρχουν πολλά μέρη για να ζήσει κανείς στις Ηνωμένες Πολιτείες Αμερικής, αλλά μόνο εσείς μπορείτε να επιλέξετε ποια πόλη είναι καλύτερη για εσάς. Όταν ψάχνετε για κάποια πόλη, φροντείστε να γνωρίζετε για τις τιμές των κατοικιών, τα στατιστικά στοιχεία της εγκληματικότητας, το ποσοστό ανεργίας, ακόμα και το εκπαιδευτικό σύστημα.  

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...