Πως να αισθάνομαι όμορφη;

Αυτό που θέλει κάθε γυναίκα είναι να φαίνεται όμορφη και να την θαυμάζουν. Δεν είναι τυχαίο πως κάθε γυναίκα ντύνεται και βάφεται ωραία για να να αρέσει και να εντυπωσιάσει τους άνδρες, αλλά μερικές φορές οι άνδρες παραπονιούνται γι 'αυτό. Ίσως γιατί το θεωρούν υπερβολή σε κάποιες περιπτώσεις. Το θέμα είναι, πως αν εσείς νιώθετε καλά με τον εαυτό σας, όλα τα άλλα δεν έχουν και ιδιαίτερο νόημα.


 Ωστόσο, όταν είστε ήδη μητέρα, ξεχνάτε να φροντίσετε τον εαυτό σας, ακόμα και όταν είστε γυναίκα καριέρας, με αποτέλεσμα να δίνετε όλη σας την προσοχή στη δουλειά και να ξεχνάτε τελείως τον εαυτό σας. Εδώ είναι μερικοί τρόποι για να δείχνετε καλά και να νιώθετε όμορφα με τον εαυτό σας:


1. Αφιερώστε στον εαυτό σας μία ημέρα από την εβδομάδα

Δεν είναι κακό να έχετε μία μέρα ελεύθερη μόνο για εσάς, μπορεί να ακούγεται αδύνατο και να έχετε πολλές δουλειές να κάνετε, αλλά μπορείτε να το δοκιμάσετε. Το μόνο που χρειάζεστε είναι, να έχετε θέληση και πειθαρχία. Φτιάξτε το πρόγραμμά σας για τις 6 ημέρες της εβδομάδας και αφιερώστε μία ημέρα μόνο για εσάς. Αν νομίζετε ότι δεν μπορείτε να το κάνετε αυτό, τότε ποτέ δεν θα μπορέσετε το κάνετε. Εάν είστε μητέρα, μπορείτε να μιλήσετε με τον σύζυγό σας ή τους πολύ κοντινούς σας ανθρώπους για να φροντίσουν τα παιδιά, ακόμη και όταν αυτή για κάποιον λόγο έχουν να κάνουν κάτι άλλο. Προσπαθήστε να μιλήσετε.

2. Ξεκινήστε με ένα χαλαρωτικό μασάζ

Το μασάζ θα σας χαλαρώσει ολόκληρο το σώμα. Αυτός είναι ένας καλός τρόπος για να περιποιηθείτε τον εαυτό σας. Όταν εργάζεστε πολύ, σας αξίζει να χαλαρώσετε κάποια στιγμή, να πάτε σε ένα ειδικό κέντρο για μασάζ και να απολαύσετε όλη την ημέρα εκεί. Μετά από αυτό, θα είστε έτοιμες να δουλέψετε για ολόκληρη την εβδομάδα, γεμάτη ενέργεια και με θετική προοπτική.

3. Κάντε μια θεραπεία προσώπου

Πότε ήταν η τελευταία φορά που κάνατε θεραπεία προσώπου; Εάν δεν μπορείτε να θυμηθείτε, τώρα είναι η κατάλληλη στιγμή να το κάνετε. Ίσως να φαίνεσται μεγαλύτερη από την πραγματική σας ηλικία, γεγονός που οφείλεται στο άγχος και τις πολλές υποχρεώσεις. Είναι η κατάλληλη στιγμή να αποκτήσετε πάλι τη νεανική σας λάμψη και να έχετε και πάλι εμπιστοσύνη στον εαυτό σας.

4. Δοκιμάστε ένα καινούργιο φόρεμα

Βγείτε μία βόλτα στα μαγαζιά και κάντε τα ψώνια που θέλετε για τον εαυτό σας. Δεν είναι απαραίτητο, να έχετε πολλά χρήματα μαζί σας. Υπάρχουν πολύ ωραία φορέματα και κομψά, με λίγα μόνο χρήματα. Εάν πάλι σκέφτεστε τοον χρόνο που θα χάσετε, υπάρχουν και τα online καταστήματα, αλλά το να ψωνίσετε σε ένα εμπορικό κέντρο ή ένα κατάστημα, θα σας χαροποιήσει ιδιαίτερα και θα νιώθετε και μία ελευθερία. Έχετε πολλές επιλογές, μπορείτε να δείτε αν το φόρεμα ή τα ρούχα που προτιμάτε, είναι φτιαχμένα από υλικά ποιότητας και μπορείτε να το δοκιμάσετε και να δείτε αν σας ταιριάζει.

5. Κάντε μία άσκηση που σας αρέσει

Δώστε τόνωση και αποκτήστε ενέργεια στον οργανισμό σας με μία άσκηση που σας αρέσει. Είναι πολύ καλό για την υγεία, ειδικά αν εργάζεστε όλη την ημέρα και μάλιστα μπροστά από έναν υπολογιστή. Μπορείτε να κάνετε τζόκινγκ, να πηγαίνετε στο γυμναστήριο, να κάνετε ποδηλασία ή οτιδήποτε άλλο σας αρέσει και σας δίνει ενέργεια. Αν η δουλειά που κάνετε είναι σωματική, τότε μπορείτε να επιλέξετε αυτό που αναφέραμε πιό πάνω, να πάτε σε ένα κέντρο για μασάζ.

Αυτοί οι πέντε τρόποι όχι μόνο θα σας κάνουν να φαίνεστε καλά, αλλά επίσης έχουν επίδραση στην συμπεριφορά και τα συναίσθήματά σας. Θα αισθανθείτε ότι έχετε περισσότερη ενέργεια για να δουλέψετε και θα παρατηρήσετε επίσης, ότι ο σύζυγος ή ο φίλος σας, θα αισθάνεται ακόμη καλύτερα με εσάς.  

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...