Ξεκινώντας δημιουργικά τη νέα χρονιάΜην κάνετε πολλά σχέδια μαζί για τη νέα χρονιά που μόλις μπήκε πριν απο λίγες ημέρες, γιατί δεν θα ξέρετε με ποιό απο όλα να ξεκινήσετε και θα μπερδευτείτε τόσο, που στο τέλος δεν θα καταφέρετε τίποτα.


Αυτό το έτος, αποφασίστε να κάνετε ένα και μόνο πράγμα: αρχίστε να σκέφτεστε πιο δημιουργικά.

Αν το κάνετε αυτό, τότε θα είστε σε θέση να καταλάβετε πώς θα το πετύχετε, με όλους τους στόχους που θα βάλετε για τα επόμενα χρόνια. Αφήστε πίσω σας όλα τα αρνητικά που σας κούρασαν και το μόνο που κατάφεραν, ήταν να μην πετύχετε τους στόχους που είχατε βάλει την προηγούμενη χρονιά.

Σας το είπα και πάλι. Βάλτε ένα στόχο και αφοσιωθείτε αποκλειστικά στην ολοκλήρωσή του. Και προχωρείστε μετά στο επόμενο. Καθίστε και σκεφτείτε, τι είναι αυτό που θα βελτιώσει την ποιότητα της ζωής σας;

Κάντε πράγματα που θα έχουν ένα καλό αποτέλεσμα για εσάς και συνεχίστε με τον ίδιο τρόπο ξανά και ξανά, για οτιδήποτε βάλετε σαν στόχο!

Κάντε μερικές ερωτήσεις στον εαυτό σας, που θα σας βοηθήσουν να ξεκινήσετε δημιουργικά τη νέα αυτή χρονιά, όπως:

Πώς μπορώ να αναπτύξω την καλλιτεχνική μου πλευρά;
Τι με σταματάει για να πετύχω σε αυτό που θέλω;
Πώς μπορώ να είμαι οικονομικά ανεξάρτητος;
Ποιο είναι το μυστικό για την δική μου ευτυχία;
Πώς μπορώ να δω ποιά είναι η κλίση μου σε κάτι;
Πώς μπορώ να κάνω τους άλλους ευτυχισμένους;
Πώς μπορώ να μάθω να ζω τη στιγμή;
Για να μπορέσετε να απαντήσετε σε όλα αυτά, θα πρέπει πρώτα απ'όλα να φτιάξετε ένα σχέδιο και να το εφαρμόσετε.

Προσπαθείτε να περνάτε περισσότερο χρόνο με την οικογένειά σας και με άτομα που σας κάνουν να περνάτε καλά και να είστε χαρούμενοι.

Το θέμα είναι να καταλάβετε εσείς οι ίδιοι, τι είναι αυτό που χρειάζεστε για να γίνετε πιό δημιουργικοί και μην ξεχνάτε, να βάζετε ένα σχέδιο κάθε φορά και να προσπαθείτε να το τελειώσετε. Καλή νέα χρονιά σε όλους!  

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...