Ιδέες για το βάψιμο του σπιτιούΔείτε μερικές ιδέες για το πως θα βάψετε το σπίτι σας στο εσωτερικό του και τι χρώματα μπορείτε να χρησιμοποιήσετε για κάθε δωμάτιο ξεχωριστά.


Το βάψιμο ενός σπιτιού, ήταν ανέκαθεν μία δύσκολη εργασία, αλλά και η προετοιμασία και η επιλογή των χρωμάτων, αρκετά κουραστική.

Μπορείτε να ξεκινήσετε, βάφοντας πρώτα, το δωμάτιο που είναι μεγαλύτερο, για να ξεμπερδεύετε γρηγορότερα.

Αυτό θα κάνει πιό εύκολη τη δουλειά σας για αργότερα. Τα χρώματα που θα επιλέξετε, δεν αρκεί να σας αρέσουν μόνο, αλλά και αν ταιριάζουν μέσα σε ένα δωμάτιο (μπορεί να είναι πιό σκοτεινό).

Από τα καλύτερα χρώματα για βάψιμο της μπροστινής πόρτας του σπιτιού σας, έχουμε βρει μερικές ιδέες και συμβουλές.

Γνωρίζουμε ότι το χρώμα που θα βάλετε είναι δικό σας θέμα. Λαμβάνοντας υπόψη το στυλ του σχεδιασμού σας, την αισθητική του σπιτιού σας, και φυσικά τις δικές σας προτιμήσεις, θέλουμε να σας βοηθήσουμε να βρείτε το χρώμα που σας ταιριάζει.

Είτε είναι απαλό το χρώμα ή έντονο, δείτε πώς οι επαγγελματίες ελαιοχωματιστές χρησιμοποιούν τα χρώματα για σπίτια τους και θα καταλάβετε.

1. Βρείτε το χρώμα που σας αρέσει, δείτε αν ταιριάζει με τον χώρο σας και τι σημαίνει για εσάς. 

2. Το δωμάτιο που θέλετε να βάψετε είναι ανατολικά ή δυτικά (Εδώ μπορείτε να χρησιμοποιήσετε λίγο από ζεστά χρώματα και λίγο από πιό ψυχρά χρώματα για να δείτε τι ταιριάζει). 

3. Ψάξτε σε ιστοσελίδες για να πάρετε περισσότερες ιδέες για το χρώμα. 

4. Διαμορφώστε κατάλληλα τον χώρο σας για να δείτε πόσο όμορφα θα φαίνονται τα χρώματα. Κάντε μία δοκιμή βάζοντας στον τοίχο το χρώμα που θέλετε και συγκρίνετε. 

5. Τέλος, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε διάφορα σχέδια (αν θέλετε) που θα βάλετε στους τοίχους σας ή ακόμα και σε πόρτες ή παράθυρα. 

Αυτές είναι μερικές ιδέες για το βάψιμο του σπιτιού σας.


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...