Μακιγιάζ για κοκκινομάλλες

Το είδος του μακιγιάζ που ταιριάζει με το χρώμα των μαλλιών σας είναι απαραίτητο για την ενίσχυση της εμφάνισή σας. Ανεξάρτητα από το αν είστε κοκκινομάλλα από τη φύση σας ή έχετε βάψει πρόσφατα τα μαλλιά σας, είναι σημαντικό για σας να βρείτε το κατάλληλο μακιγιάζ που να ταιριάζει με τα κόκκινα μαλλιά σας.


Η απόφαση για το ποια προϊόντα μακιγιάζ να χρησιμοποιήσετε αν έχετε κόκκινα μαλλιά μπορεί να είναι αρκετά δύσκολη, καθώς υπάρχει μια σειρά από χρώματα που δεν πάει καθόλου με τα κόκκινα μαλλιά. Αν δεν έχετε γνωρίζετε το είδος των χρωμάτων που συμπληρώνουν το χρώμα των μαλλιών σας, μπορεί το αποτέλεσμα να μην είναι καθόλου καλό.

Ως εκ τούτου, είναι πολύ σημαντικό για σας να επωφεληθείτε από τις συμβουλές που δίνουμε για το μακιγιάζ, που θα σας επιτρέπουν να εμφανίζεστε γοητευτικές και θα κάνουν τα κόκκινα μαλλιά σας να ξεχωρίζουν. Είναι πολύ σημαντικό για το δέρμα σας να φαίνεται λείο και καθαρό. Εσείς που έχετε κόκκινα μαλλιά και φακίδες θα πρέπει να το δέρμα σας να είναι ακόμα πιό καθαρό και να είναι λαμπερό, για να δώσετε μια άλλη αίσθηση του έντονου κόκκινου χρώματος πάνω σας. Αυτό συμβαίνει επειδή οι φακίδες είναι εντονότερες και σε μεγάλο βαθμό στις κοκκινομάλλες (φυσικές).

Καλό θα είναι να αγοράσετε μια κρέμα δέρματος που βοηθάει και καθαρίζει, κυρίως το βράδυ πριν πάτε για ύπνο. Αν έχετε ασχοληθεί και διαβάσει για τα κόκκινα τα μαλλιά, είναι πολύ σημαντικό να επιλέξετε μια απόχρωση του ρουζ που ταιριάζει στο χρώμα των μαλλιών σας. Συνιστάται για κοκκινομάλλες να αγοράσετε ρουζ σε χρυσαφί αποχρώσεις.

Το ρουζ που θα χρησιμοποιήσετε δεν πρέπει να είναι πολύ σκούρο ή χρωματισμένο και πρέπει να είναι μόνο μία απόχρωση πιο σκούρο σε σύγκριση με τη φυσική επιδερμίδα σας. Χρησιμοποιώντας χρώματα όπως αυτό του δαμάσκηνου, του μούρου, του έντονου ροζ ή του απαλού κόκκινου, θα πρέπει να είστε αρκετά προσεκτικές, ώστε οι να το αλείφετε απαλά επάνω στο δέρμα σας, για να μην φαίνονται πολύ έντονα τα χρώματα και το δέρμα σας πιό σκούρο. Εν ολίγοις, τα σκούρα χρώματα, τα χρησιμοποιείτε με προσοχή.

Το χρώμα του κραγιόν τώρα, που έχετε επιλέξει, για να τονίζει και το βλέμμα σας, θα συνιστούσαμε να είναι σε αποχρώσεις του πορτοκαλί. Θα μπορούσατε να δοκιμάσετε διαφορετικές αποχρώσεις σε λευκό χαρτί για να πάρετε μια καλύτερη ιδέα για το αν οι σκιές περιέχουν ένα πορτοκαλί τόνο ή όχι. Χρώματα όπως, της κόκκινης παπαρούνας και του ροδάκινου, πάνε πολύ ωραία με τα κόκκινα μαλλιά, δεδομένου ότι έχουν ίχνη του πορτοκαλί.

Για να ολοκληρώσετε το τέλειο μακιγιάζ για κοκκινομάλλες, θα πρέπει να αποφασίσετε ποιό χρώμα σκιάς θα χρησιμοποιήσετε για τα μάτια σας. Τα χρώματα που ανήκουν στο κόκκινο φαίνονται όμορφα στα κόκκινα μαλλιά. Ωστόσο, αν δεν νιώθετε όμορφα να βάλετε κόκκινη σκιά, μπορείτε πάντα να επιλέξετε ανάμεσα στις αποχρώσεις του μωβ ή του πράσινου που θα φαίνονται εντυπωσιακά με τα κόκκινα μαλλιά σας.

Τα χρώματα του χρυσού και του χάλκινου είναι μερικά ουδέτερα χρώματα που θα μπορούσατε να βάλετε για τα μάτια σας, αν είστε κοκκινομάλλα. Καλό είναι να μην χρησιμοποιήσετε μαύρη μάσκαρα ή eyeliner (α'ι'λάινερ) μαύρο, γιατί θα φαινόταν πολύ έντονο και κάποιες φορές και άσχημο. Ως εκ τούτου, θα ήταν ιδανικό να βάλετε αποχρώσεις του καφέ.

Το μακιγιάζ για κοκκινομάλλες θα πρέπει να γίνει με έναν συγκεκριμένο τρόπο για να αποκτήσουν την τέλεια εμφάνιση.
 

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...